Welcome to my blog :)

rss

Khamis, 8 Julai 2010

nurse medical vs dental nurse


okeh.. aku naik lif. then aku pelik. kenapa lif ni tak macam lif lain? kenapa dinding dia orang tutup dengan papan? kaler pink pulak tuh. aku macam agak tak boleh blah la dengan keadaan ni. curious taw. kadang-kadang ada jugak try intai-intai celah-celah papan tu. manelah tahu diorang saje tutup nak sorok peta harta karun ke, jampi serapah pas exam ke ape kan?

last-last, akhirnya, finally aku dapat tahu jugak setelah hampir setahun aku memendam rasa. rupa-rupanya kat lif tu banyak iklan. hahahaha -_-''
nak tahu iklan apa??


''eleh... setakat korek gigi orang pon nak amek sampai diploma. balikla woiii!!!!''
p/s: sudah baca harap balas ye miss GG =p

''balas: eleh... cuci bontot orang pon nak diploma. korang ah balik! bontot sendiri pon belom tentu cuci!''
p/s: balas ah balik!


dan begitulah mereka ni berbalas=balas 'pantun' sampai habis dinding lif tu. oh. baru aku sedar. betullah. budak medical takda tegur kami sangat. ada perang tradisi rupanya. sengal jugak nurse ni ea? aku ingat lemah lembut kat luar dalam pon macam tulah jugak. rupanya.. hihi.. so sape-sape yang duk gile tengok nurse come-lote nak-nak yang baru masuk praktikal tu, hati-hati ea. mulut puaka semua tu. hahahha! aku pon. eh. bukan part mulut puaka tu. okeh. adalah sikit-sikit. tapi bukan ah. yang part comel tu baru aku. wiki-wiki XD




p/s: aku refer semua nurse. bukan medical or dental sahaja. jangan saman aku! =P

9 ulasan:

  1. hahaha.
    macam tu rupanya nurse.
    d:

    ==================================================
    ENTRY BARU ; Aku Terjumpa Duit RM100!

    BalasPadam
  2. annadzirah: hahahhaha. tak semuala. :)

    BalasPadam
  3. hahahaha
    bila baca rasa macam budak2 sekolah pun ada nurse nih kan
    ekekekeke

    BalasPadam
  4. hans: mmg pon. kate ramai yg baru lepas skolah masuk sini =P

    BalasPadam
  5. boleh plak gi2 ea,...hahah

    BalasPadam
  6. mar zyah: boleh aje der.. =P

    BalasPadam
  7. owh adikku jugak bakal nurse...camna tU? sat nak check mulut dia puaka ke tak...hehehe

    BalasPadam
  8. sbb tu tak minat nurse baru ni. tp kamu saya minat. lalalalalarikkkkkkkkkkk

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails