Welcome to my blog :)

rss

Sabtu, 17 Julai 2010

nathan pancut sperma

hoh.. lagi-lagi cerita blue. hari-hari aku menyajikan cerita blue je kat korangkan? aku pon tak tahulah kenapa korang suka sangat tengok cerita blue. fanatik BN kah? oh tidak aku rasa. belog aku belog sampah. takkan ada cerita politik disini nanti kena saman okeh.  


kelik untuk tumbesaran


see? yang mengungguli carta ofkos cerita blue. weyh. korang memang sangap nak tengok eh? kesian korang. sini bukan tempatnya. walau aku suka mencarot aku tak pernah jual cerita blue. haram weyh. even lebih dari balik modal sekalipon aku boleh dapat tapi aku tak nak ah makan duit haram. huhu. 
nathan pancut sperma? nanti aku tanya nathan. tapi biar aku cari dulu siapa orangnya.

gambar malam pertama. sekarang yang nak buat aku rasa mesti pikir dua kali. kalau tak nanti jadi macam ariel peterporn yang tak pernah pikir walau pon lebih 40 kali dia buat. =P
okeh. ni yang semalam punya.



ya! menang lagi kan??? so, ada siapa-siapa yang nak tempah sebarang cerita blue? mari sini emailkan kat aku. nanti aku pos Quran dengan sejadah. kasi khatam dulu taw? khatam quran ya adik-adik. jangan ajak orang tua pergi sunat (khatan) pulak. ti tok kadi pening tersalah potong. hahaha lol.

okeh. cukup cerita pasal analytic tu. hari ni aku pergi tengok ong bak. lepas tu merayap kat Queensbay then pergi karok. suara sumbang habis janji rock. pastu kami balik. penat. tapi terubat rindu dan tensen. :)
dah satu  hari berjalan kami pergi makan. elias cakap kat situ pork free. sengal. memang lah. dah nama pon halal kan? boleyh pulak tengah makan dia tanya tomyam vavi ada tak? -_-''. jenuh aku nak menjawabnya. hari ni pergi kami di serve kan teh apa ntah. teh herba kot. elias suka! kalau dia letak tongkat ali ke apa habislah kau tak tidor malam ni. hahahaha =P

kat restoran cantik. makanan sedap. tapi banyak katak suka kencing. vavi!

teh bunga tongkat ali elias.

aku nak ambik gambo air yang ada payung tu je. makcik kat belakang sebok enterprem. :P

tengok makcik tu nak buat apa....

haaa.. dia nak buat love okeh. tapi tangan dia kekok. hehehe. anyway. dia memang suka tunjuk gigi cantek dia tuh.

pakcik elias aku. lol :D






p/s: saya rindu moyong saya. god, please give him to me :(
p/s: thanks guys. u make up my day, everyday :)
p/s: got reason to smile, got reason to cry..

20 ulasan:

  1. haha.. kalau tgh2 mlm ramai yg cari kata kunci blue blue nih` lebih2 mlm jumaat..


    " Info + Cinta + Rindu " = www.pengeRindu.com

    BalasPadam
  2. macam2 benda diaorang cari kan

    BalasPadam
  3. mr.J pengerindu: hahaha. malam keliwon tuh, =P

    BalasPadam
  4. sharinginfoz: memang ah diorang nih. xde keje sangatla tu. :P

    BalasPadam
  5. cerita syiok..mestila org cari..hahaha
    even tajok entri ni pon dh wat org tertarik ma

    BalasPadam
  6. WTH??? pancut sperma??? sungguh beristilah teknikal...

    BalasPadam
  7. djambu puadovich: jgn marah saya. marah orang yg search keyword itu okeh? :)

    BalasPadam
  8. MUAHAHAHAHAH sungguh barai gua gelak arinii..
    ade ke nathan pancut sperma.gilaaa lahhhhh

    BalasPadam
  9. blue ngn kuning lain2 ek. hehehehe

    BalasPadam
  10. aqeel: dah tu ko bajet nathan pancut apa? heh.

    BalasPadam
  11. eelobor: hahaha blue hardcore sikit kot. heh. mencarut pulak aku. -_-''

    BalasPadam
  12. may b ade perkataan tertag lam belog u ke.. may b =), just visiting your blog.. nicer! =D

    yours
    SH

    BalasPadam
  13. pancut sperma??hahahaahahahha.Nice entry.

    BalasPadam
  14. shahrul shaharuddin: haha. maybe mmg ada. :)

    kechixx: ty! :D

    BalasPadam
  15. kebykan bloggers yg up entry psl keywords ni sume berkenaan 'kisah² biru' nih...haha..

    btw,corak teko klasik gler...cam kat umah nenek aku dulu...

    Latest entry grafik novel gua ~ Aku Pilih Neraka!

    BalasPadam
  16. kenape mesti Nathan? kenapeeeeeeeeeeeee? *tarik2 rambut* LOL

    BalasPadam
  17. mungkin nak tengok cerita awal biru, tak pun laut biru tu.. hehe

    BalasPadam
  18. macam2 org carik...haha..tp sangkut lak tu..

    p/s: thanks komen kat blog..=) setiap komen anda amat dihargai... byk hp smpai 4..haha
    ***Hit My Latest Update Here***

    BalasPadam
  19. haha samelah, blog i pon every weekend ade je keywords carik banda blue. tak paham betol!
    mebi sbb dulu ade wat entry "gambar lucah 18sg". tapi takde ape2 gamba blue pon sebenarnye..isk isk manusia manusia -_-

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails