Welcome to my blog :)

rss

Isnin, 26 April 2010

ape perasaan korang kalau boy ada girl len kat myspace @ fb @ twitter?


huh! Aku memang ler takleyh nak terima. Terus rasa nak mintak emel and password boy aku sendiri! This happened to my kawan sengal aku. Sangat kesian dol. Tapi nasebla dia da 'bersedia' i means ada plan B dah ada boy lain jugak. heh. tadi dia nak bukak myspace boy dia. Tapi boy dia punya layout yang tak leyh bukak komen tu. So aku pon ajarkan dia. Bukak-bukak je komen tu, HAH! AMEK KO! 

honey2, sayang2, muah2 dengan betina lain siooooottttttt.................

Dengan aku sekali naik geli. Wah3.. Bukan main lagi. Tiap-tiap hari bergayut konon mulut sayang-sayang tak pernah tinggal. Kita ingat muahmuah dia untuk kita je. rupa-rupanya kita share2 dia punya muahmuah tu dengan betina lain... Aku tak nakkkkkK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bila tanya boy dia, boleh boy dia cakap, 'saya layan dia atas katil ke sampai awak nak hangin macam ni?''

Amboi3.. Banyak cantik mukanya. Menyampah tol. Jantan memang ler cam tu. baca:jantan. Lelaki please jangan terasa okeh? Cuba kalau kita yang kantoi macam tu, aku rasa dah tak cakap banyak dah, terus serang jer kan? Kalau korang, korang rasa apa? Aku rasa geramla!




p/s: kenapa aku yang teremo lebeh? heh :P

p/s: nak je aku suruh boy aku delete fb dia. bia aku sorang je ade fb. boleh tak? hihi.

22 ulasan:

  1. ayuarjuna bigosh: saket ati kot law da jadik cam tu.

    sir: boleh per... nape lak tak leyh?

    BalasPadam
  2. wahhh..
    sy setuju
    xsuke klu dia ada
    laman sosial
    sharing not caring :)

    BalasPadam
  3. definasi lelaki kalo curang tu atas katil jerr selagi tak melakukan 'tut' tu belom curang.. camtulaa lelaki... tp kalo pompuan takat hai atau hello dgn lelaki pon dah di tuduh curang...
    itulah bezanya... antara pompuan n lelaki.

    BalasPadam
  4. problem tol kalo ada bf/gf ni...
    single is simple...
    hihihi

    BalasPadam
  5. em kalo mmber gul ko pn ada boy lain.
    mknanya dua2 x setia r...
    aduih..
    memang ptut kna pun...uhhuhuhu

    BalasPadam
  6. hehs. aku rileks je. sebab dier bukan laki aku. banyak songeh aku dump je. pe susah... wakaka...

    lain la dah sah nikah ngan aku. buat keje camtu. memang nak kene ganyang.

    =)

    BalasPadam
  7. orang dah tak main myspace la...hik3

    BalasPadam
  8. queenImah: betul2! xsuke jgak! xsuke3!

    ain: nak wat cane laki memang cam tu.. huhu.. xadil betul.

    syafiq kadiran: betul tu.. tapi sampai bila agaknye nak single tu bai.. hehe :P

    khaisya: hakhak.. no komen :)

    ninaneno: kan2.. kumbang bukan seekor. kalau laki aku, aku soh tido lua 44 malam.. huhu. bio meroyan. hahaha

    bh: abeh orang men ape? kikiki

    BalasPadam
  9. rilek derr...dunia skrg tanpa sempadan.susah nak kontrol..hehe

    BalasPadam
  10. memang sgt2 tak ptt...
    ini boleh mendatangkan marah...
    hehehe...

    BalasPadam
  11. hmm.. tuhlah kalau dah pandai gune internet.. :P



    komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry



    BalasPadam
  12. linglung: bercinta mesti nak de sempadan der.. kalau tak bingai der.. hahaha :P

    ummi nur ain: hah. tahu tak per. seb bek saya org yang sabar (sbb tak kena kat saye) hihi :P

    aiz: salah gune internet lah tu.. huhu..

    BalasPadam
  13. sapa pon mrh kalau cmtu..hehe :)
    jgn kata ade backup bf/gf.
    sbb bila kita ade backup mean pasangan tu berkemungkinn buat yg sama.

    BalasPadam
  14. shafie: tula pasal. setiap perbuatan ada balasannya kan..

    BalasPadam
  15. heh, tkenang ex ku yg asek letak gmbo pompuan ngn dia kat frenster (mase tu fs popular la)
    bila ditnya, dia wat bodo, gmbo kite xde nyer dia nk upload.. tup tap tup tap,,
    rupanya.. dia main kayu 3, xnk terkantoi itu ini, camtu la dia wat, laki xguna

    BalasPadam
  16. salam dari saya.. laki macam ni memang wujud.. last2 perempuan yang merana..

    BalasPadam
  17. mak cik senget...sy kenal kwn awk tu..~~~~~~ :p

    BalasPadam
  18. sesungguhnye perkataan yg keluar at first adalah
    "vvvvvaaaaaavvvviiiiihhhhhh kau kejadah harraammmm!!""

    ye..benda ni penah berlaku pada aku.

    memang dua2 makhluk ni aku sumpah seranahkan

    BalasPadam
  19. setuju2.. xsuke lelaki macam tu.. perangai macam haram jadah jer..

    BalasPadam
  20. u ni sbnrnye x msuk akal la. u nk cri bf yg xde lmn sosial, u tu apsal ade plak. npk sgt pmpn mnggatal blh tp llaki x blh. mcm dh trbalik je. ptutnye pmpn la x blh ade lmn sosial, llaki yg blh. dh mcm prigi cri tmba plak. tuhan mmg cpta llaki cri pmpn, so mmg llaki lumrah lbh sosial. pmpn dicptakn brmaruah tggi, tp skrg tgk pmpn lbh x brmaruah, blh kate 90% pmpn mlayu ade lmn sosial. nk kate psl spe dulu guna lmn sosial, llaki dh brkurun lame gunakn lmn sosial. sjk zmn cmptr bru nk up lg, time cc2 jd plhn. tp skrg, smnjk rmai pmpn dh pndai IT, kat cc yg kbiasaan rmai llaki dh tkr jd rmai pmpn. sume yg i tgk, buat bnde same, x abis2 FB, MS, Twitter. skrg pmpn lbh taksub dgn lmn sosial, dn lg suke brsosial. nk2 lg gmbr sdri prkra wjb utk ltk, sbb nk tgk diri tu laku ke x di mata llaki. nk tgk bpe byk llaki nk puji. bnde dh dkaji la. i ade fb, pmpn2 lyn i mcm bf dorg, i rilex je, rzki sape nk tolak. haha! tp yg i plik pmpn2 tu sume dh ade bf. so dh nmpk x? haha! nmpk sgt pmpn lbh gtal gdik dlm lmn sosial, tp bile bf gtal mula la mlenting, trbalik nmpk. ptutnye pmpn la yg tau jage prgaulan, maruah diri. yg llaki yg lyn pmpn lain dlm lmn sosial tu sbb ape? sbb pmpuan tu pon lyn, pmpn tu pon sangap jgk, cbe klau pmpn tu x lyn, xkn jd pon. stndrd la lelaki mmg automtk mnat pmpn, llaki sntiasa ade hti kat pmpn, tuhan cpta mcm tu ade sbb. yg x mnat pmpn tu gay la. tp mslh skrg, pmpn lbh ske melyn llaki yg nk try dorg. konon2 nk jdkn mne stu llaki sbg plhn hti. haha! jgn prsan la. sbnrnye korg yg trltak dlm list plhn pmpn mane yg nk djadikn gf, istri, kwn biasa, kwn rpt, scndal. haha! so fkir2la. pmpn yg ske melyn, tu la pncanya. tu dtg dri mslh pmpn sndri. mne pg sft pmalu, sopan sntun, lmh lmbut yg tuhan cpta. yes, mmg pmpn nk prhtian dri llaki, tp bkn mcm ni cranya. haha! ingt, dlm prgauln dn prhbungan llaki dn pmpn, llaki xkn rugi ape2 pon, sbb llaki ttp llaki, tp pmpn yg akn rugi sglanya klau x pndai jage, sbb pmpn ade 1 anugerah yg sgt istmewa sbg mruah, iaitu dara. skali hlg dara, xde mkna sbg pmpn. thts why Islam letak mrtbat mruah pmpn di tmpt tggi utk djaga. ape yg aku tgk skrg, pmpn ske kuar dgn kwn llaki, x ksh la yg dh ade bf or x. ble dtegur, mula ckp "kwn je". kpala otak la. kwn ssame pmpn brsepah2 blh dajak kuar, tp llaki jgk dplh. llaki sntiase on je, no hal pnye. rzeki ma. haha! sbb yg untung llaki yg korg kuar tu jgk. haha! dpd kwn blh jd mcm2 la. skali pmpn tu sng diajak kuar, llaki2 lain pon akn try ajk kuar, sbb pmpn tu nmpk murah di mata llaki. haha! tp yg pliknye. ble bf korg kuar dgn kwn pmpn, bkn main jeles, mula kuar prktaan "jantan" la bgai. haha! mmg sah dunia trbalik. slh 1 sbb knp pmpn byk di nraka, ni la die, sume yg brmula dri pmpn, tp nk mnyalahkan llaki. sdgkn yg lynnye pmpn sndri. so jge la bf korg elok2, bf tu adlh llaki, llaki automtik mnat pmpn, so, klau bf korg kne goda, kne ngorat, tu mslh pnca dri pmpn yg melyn. i pnh bkk fb gf i, i tgk die chttng dgn kwn2 die tntg llaki kolej die hnsm la, main usha2 bf kwn sndri la. haha! i x ksh pon, sbb bnga bkn skntum, brsepah2, nk2 skrg nsbh klahiran 1 llaki 11 pmpn. mgkn sbb ni Islam membnarkn llaki kwin 4. rmai sgt pmpn, xtau nk ltak mne lg dh. blh plh je mne ske. haha! so, klau nk dri tu dhrgai llaki, jd la pmpn yg ikhlas, ade kualiti sbg pmpn yg mninggalkn ttik pntg dlm hdp bf korg, yg bley watkan bf korg xbley hdp tnpanya. gatal mcm mne pon die, tp klau ade smthg yg die rse x lgkp klau brjauhan, prcyela die xkn tgglkn korg. tu je cra nk tetapkan hati bf korg. pndai2 la korg jge bf korg spya x trlepas kt pmpn lain. ape yg i nmpk boy or gurl yg ade lmn sosial nie sntiasa hpokrit. dn kbykn cerai or slh fhm pnca dri lmn sosial dn kbnykknnye pmpuan yg ktagih FB smasa hsbnd kuar bkrja. skrg ni i nk cri gurl yg btol2 mmg dlahirkn x pnh ade FB or whatever.. tp mmg ssh nk jmpe.. tp akn still usaha.. haha! jgn mara dgn komen i yg best ni. =p

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails