Welcome to my blog :)

rss

Rabu, 12 Januari 2011

pernah jumpa budak nih kat mana2 tak??

ni bukan entri untuk mencari orang ilang. ni entri nak memperkenalkan anak ikan baru mak. mude yaw. baru 14 tahun, tahun ni 15 la kot eh? status persunatan tidak diketahui, status keakilbalighan pon tidak diketahui. tapi mak peduli apa, mak sukee.. i loikeeeeeeee bak kata budak-budak 'geli' zaman sekarang. 





amacam? hensem tak anak ikan mak? hensem kan kan kan?
budak nih nama dia aiman. 
peserta Kamilah Bintang. pernah tengok?
alaaa kat Astro Ceria.
orang-orang innocent cam aku jer tengok Ceria tu. 
korang mesti ukak channel ada orang berbikini ke, ada orang gosip-gosip ke, ada orang main laser ke.. 
aku tak, aku cari channel untuk tatapan budak-budak je. 
maklumlah nak meminimakan dosa. =.=
ok tipu.
penat gaduh ngan tini last-last dia menang sebab dia kipas Pn Jamilah. 
menyampassssss.. seb bek aiman ensem. 
takdelah aku seksa dengar suara budak-budak tak pecah nak tercirit terpekik-pekik atas pentas tuh.
aiman tak, aiman macho. :P




p/s: tak boleh tido, bukak google search anak ikan hensem. cam haram jekkan? hahaha. ada aku kesah? aiman tak kesah. :P

p/s: tengok betol-betol muka aiman dengan muka aku, macam sama padan jek. lalalla
p/s: aiman wayyy better than Justin Bibir! (-_-)v


10 ulasan:

  1. anak ikan haruan ke mak?..leh telan ke?..huhu

    BalasPadam
  2. anak ikan?? hmmmm ikan bilis ke

    BalasPadam
  3. anak ikan jaws nihhh.. hahaha

    BalasPadam
  4. ahahhaha . ensem la ank ikan awk . eheee :)


    p/s : i follow u :)

    BalasPadam
  5. ahahaha.. kan kan kan.. pandai i pilih anak ikan.. :). will follow u back dear. tens!

    BalasPadam
  6. erkk anak ikan apa ni?? bawal? cencaru? hehehe rajin lak ek tengok Kamilah Bintang tu

    BalasPadam
  7. ikan skila.....
    leh a nop ajok blage op???
    hahahahahahah

    BalasPadam
  8. :) :) :)
    terbaeekkk!!!!

    singgah pagi dari mknace unlimited

    BalasPadam
  9. aku suka yg pmpuan pnye x salah nama dia qistina amira.. hehehe

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails