Welcome to my blog :)

rss

Jumaat, 10 Februari 2012

sehimpun madah sementelah...


Assalamualaikum wbt

Hai, hai, hai dan hai semua. First of all, *tetibespeakinglondontebiatnakmatiagaknya macam biasa aku tak paham tajuk entri aku. Sekian.
Apa khabar korang. Lama betul tak jumpa kan? Macam lah dulu hari-hari jumpa. Hihi. Wahhh dah berbulan-bulan tak update belog. Asek hapdate status kat fb je. saja je singgah sebab sekarang tengok ramai jer blogger baru esp dikalangan bebudak skuul so sajalah kan nak tumpang sekaki. ‘aku ada belog jugak saja tak mahu tunjuk je kat budak-budak. heh’. :P

Nak hapdate pasal apa? Macam-macam yang nak dikarutkan. Sayakan tukang karut maklum sajalah. 

1.`dah masuk 2 tahun berada di Penang. Sangat tak seronok. Saya tak suka tempat ini. terpaksa sebab belajar. *pengakuan ikhlas.

2. lately masuk lecture suka tidur. Hanya bukak mata untuk first 15minutes n last 15 minutes sahaja. Masa slide kesimpulan tu memang segar bijik mata sampai tersembul-sembul. hampeh

3. rindu mama. Itu hari-hari. Haruslah!

4. erm. nak kahwin dah. Jangan jeles. *auta. Sila jangan percaya.

5. lately ramai orang sekeliling sakit. Virus kencing tikus suma huhu menakutkan. Nak hidup lama lagi. Tapi itulah. Allah sahaja menentukan hidup mati hambaNya.

6. semakin GEMUK. Walaupon diet. “DIET”

7. okeh taktahu nak tulis apa dah.



once a senget forever a senget. GGSENGET. SENGET for ALL. 
*okeh. cukup slogan untuk hari ini. terima kasih. -_-''



p/s: moga esok dan esok dan esok is wayyy better than hari ini kau datang riang tersenyum buat ku tenang... eh.. termenyanyilah plak.. hikhik. mongokk =.=

2 ulasan:

  1. huhu tulah sebok tak sempat nak tulis. tapi hari2 blogwalking :)

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails